Durum aynen böyle. Kaç kez deneme bonusu alıp kazanıp yatırım yapacak para bulamadım. Öyle geçti gitti. Maaşlı çalışan olup bir de ev geçindirince ay ortası para kalmıyor. Şimdi yine beklemede olan bonus paraları var borç arıyorum çekmek için. Sizde de durum aynı mı yoksa durumu çok iyi olup hiç zorlanmayan var mı
Siteler bendeki güvenini kaybetti artık borç alıp bu sitelere yatirmamayı tercih ediyorum bu sitelerin ne yapacağı belli değil artık
Doğru diyorsun zaten kayıt olmadığımız site kalmadı. Yarın bir gün kelepçe vurup götürseler şaşırmam
Yok be TCK da kumar oynayana hapis cezası yok para cezası var asıl oynatanlara hapis cezası var rahat ol o yüzden
Kanka o yönden rahatım da sıkıntı şu. Bonus için bile para bulamıyoruz ya. Acaba herkes aynı durumda mı onu merak ediyorum. Herkes mi bitik
Bu ekonomide çoğu insan böyledir sigara parası bulamıyor millet deneme bonuslari kovaliyorlar dediğin gibidir çoğu insan elinde para olan da güvenip yatıramiyor sitelere deneme bonusu kazancını çekmek için güvenemiyor kimse
Beni yanlis anlamayin ama ay ortasinda 500-1000 tl si olmayan adam kesinlikle evlilik yapmamali asgari ucretle evlilik yapilmaz
Bilindik güvenilir sitede oynayın bide bizim şu millete şu zihniyet var piyasada ne kadar yatırımlı site dolandırıcı site varsa paylaşıyor 5 yap 1 yatır 5 çek zaten sahte site ama yok babam bile İstiye paylaşıyorlar admin de buna bir çözüm bulsa iyi olur kendini bilmez paylaşır olan parası olmayana olur yada parası gider
Haklısın kanka
Doğru foruma yeni katılan ve bilgisi olmayan insan 1k yatir 5k çek dümenine hemen inanır
Allah’ var bu forumu bayadir takip ediyorum günüm yarısı burda admin olsun arkadaşlar sayesinde güzel para alıyorum ara sıra ama çok afersersin biri paylaşıyor adam kanıyor yatırıyor paylaşan kişi ortadan kayboluyor sonra da arkadaşlar bu site güvenlinir mi ee müstahak sana hemen atlama diye vallahi kankam hem sitelere hemde bu zihniyet sizlere çok dolmuşum ![]()
![]()
Kanka buna bir çözüm yok maalesef en fazla yapabildiğimiz başlıklara Dolandırıcı Firma olarak eklemek zaten bana etiket attıklarında admin bu dolandırıcı dediklerinde ekliyorum.
Hangi site güvenilir hangisi güvenilmez anlayamıyoruz insanlar birbirlerine yardımcı olmak için site paylaşıyorlar ister üye olursun ister olmazsın he şartları okumadan para yatirirsan sorumluluk sendedir insanlar zaten siteyi attıklarında site hakkımda bilgim yok yazıyor
Kimse kimseye şuraya 3 k yatır 5 k yatır güvenilir demiyorlar inceleyin diyorlar dikkatli oynayın bu oyunu deneme bonusunda yatırım isteyen siteleri de pek tercih etmeyin kumar içinde kumar oynamaktır bu başka bisey değil
Admin sen yillardir bu sektorun icindesindir durust ve samimi bir sekilde ilk uc site say desem ne dersin
Site saymam kanka herkesin öve öve bitiremediği gamdom bile 1 Milyon kazandılar diye adamın totosuna kadar fotoğraf istedi, stake de 100k spin aldılar yanılmıyorsam 1700 tl civarı para ödedi, forum hayatımızda bunlarıda gördük. Sponsorları övmek gibi olmasın ama yatırımı geçmeyen bakiyesi silinen gibi bir çok şeyi çözdük. Aracılık yapıyoruz.
Admin eleman arıyor musunuz
para lazım
sana beton yetmez
3 sitede 5000 2 sitede 750 3 sitede 500 1 sitede 250 tl yatırımlı ama yatırım yapmadım
Para olsa ben yatırcam ![]()