Winamit dolandırıcı site

Bu siteye inanmayın 2500 değerinde fresbin verdiler 1000 sabitleyip 500 yatırım istedilrr şimdi 1 k istiyorlar

Bu siteye dolandırıcı diyen bir sen varsın 2 hesaptan yatırıp çektim ikisindeee duruyor öbür bakiyeler Fenerbahçe maçına MS sıfır oynadım 3-3 altı lira daha var 500-500 de kârim var 7 lira alcam toplamda iki günde ama yarın saat 3 beklenem gerekiyor çekim için yapamayan dolandırıcı damgasını basıyor hemen valla

@admin konuyu sil site sorunsuz bir şekilde ve hızlıca ödeme yapıyor. Dolandırıcı falan değil

Kimse bu ikisine inanıp yatırım yapmasin elimde kanıt var 500 istediler sonra 1 k dediler

Alin kanıt

1 k yatırdım hesaba bile yansımadı canlıya bağlandım dekont istedi attım sonra cevap bile vermedi çekim veriyorum reddoluyor yatırım yapmanız lazım diye ben de bu ikisinin lafına bakıp yaptım yatırı mı böyle adamları banlayın forumdan

Kanka canlı yok bana 500 dedielr başta yatirmayin çeken çeksin siz bosverin

Bu ikisine inanmayın diyo tipe bak hele.. şartları değiştirmişlerse bizim kabahatimiz mi. Ben 500 yatırdım 1k çektim. Kanıtlarını da attım. Keyif sizin para sizin bane ne

Senin tipinde meymenet yok burda kaç defa yalan attığını biliyorum başka biride 1 k yatırmış parasini alamamis bu adama inanmayin

Para Mara yatırmayın önce bir kaç kişiye bal çaldılar ödeme yapılıyor diye insanları inandırsınlar diye sonra cevap bile veren yok sitenin telegramı bile Arapça Araplardan ne hayır gelmiş ki şimdiye kadar

Bak size örnek adam SS atmış ben mi yalanciyim başkası mı canlı destek hep aynı kişi

Ödediler arkadaşlar güvenilir olduğunu tahmin ediyordum zaten