complex
Haziran 14, 2026, 10:02öö
1
Arkadaşlar merhaba, site üyelik sonrası call center vasıtasıyla 1000 tl bonus ekliyor.
Üye olun, canlı desteğe bağlanın ve talebinizi iletin. Aramayı cevaplayın ve bonusu alın.
5000 TL yapıp pragmatik oyunlarında 1000 tl çekebilirsiniz. Bol şanslar.
https://gamadorbet.com/
1000 TL DENEME BONUSU
Pragmatic Play slot oyunlarında geçerli 1000TL Deneme Bonusu kampanyamızdan yararlanabilirsiniz.
Bonus yalnızca Pragmatic Play sağlayıcısına ait slot oyunlarında geçerlidir.
Bonus bakiyesi ile elde edilen kazançların çekime uygun hale gelebilmesi için belirlenen çevrim şartlarının tamamlanması gerekmektedir.
Bonus bakiyesini 5.000₺ tutarına ulaştıran kullanıcılar, kampanya kapsamında 1.000₺ çekim hakkı elde eder.
Kampanya yalnızca uygun görülen hesaplarda geçerlidir.
Çoklu hesap kullanımı, kötüye kullanım veya kampanya kurallarına aykırı hareket edilmesi durumunda bonus ve elde edilen kazançlar iptal edilebilir.
Kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkı saklıdır.
2 Beğeni
Bunlar vermezler birazdan kota doldu falan derler değiştirirler bonusu, üye oldum ama canlı da kimse yok wp de kimse yok
canlı destek yok bonus yok talepte alamadım eposta gelen bırsey yok
Lisansları sahte dikkat etmek gerek!
Beni ara talebi oluşturup veya whatsaap üzerinden ulaşın arkadaşlar, ben canlı desteğe bağlandım ve arama sonrası bonusum eklendi
1 Beğeni
talep olmadı yapamadım canlı destek yok nasıl alıncak bonus lınk falan varmı benım yapacagım
Ne vp den nede canlı destekten geri dönen yok
Arama talebi bile verilmiyor
Üye olan arladaşlar (bende dahil) hepimize geçmiş olsun
Boşuna beklemeyelim
1 Beğeni
Yarın bir gün bir daha dene istersen, buradan görüp farklı dene bonus forumlarında da paylaşım olmuş belki yoğunluk falan vardır.
Arkadaşlar şuan canlı destek aktif aldım ben bonusu
2 Beğeni
canlı destek acık bonus aldım oynuyanlar hangı oyun kasa acık verıyor
1 Beğeni
Erdo
Haziran 16, 2026, 1:07ös
11
Alamıyoruz bonus kaç saattir yok destek
Canlı desteği bir bulabilsek orta da ne canlı ne cansız destek var insanlarla resmen dalga geçiyorlar canlı desteğe diye bağlanmaya çalışıyorsun kendi MAİL adresin çıkıyor temsilcilerimiz ulaşacaklarmış o Mailden bize 3 gün oldu dönecekler daha
Ll
Boşuna üye olmayın canlı destek bile bağlanmıyor
Siteye üye bile olunmuyor ki
1 Beğeni
Sahte site ne üye olabiliyorsun ne canlı desteğe bağlanabiliyorsun
Leeizzy
Ağustos 11, 2026, 5:59ös
19
Arkadaşlar ben herhalde daha önceden kayıt olmuşum hesabım gözüküyor ama Canlı destekten engellenmişim farklı cihazla sallamasyon bir hesapla denedik Canli destek açılıyor ama tek tuk
1 Beğeni
Ruhicim
Ağustos 23, 2026, 12:07öö
20
Site sahte oyunlarda sahte