Galyabet 750 TL Deneme Bonusu

https://x2l.pro/galyabet

4 Beğeni

lisanslı site daha önce oynayıp çekim yaptğım bir kaç siteyle aynı lisansa sahip ama tabi denemek lazım birilerinin kendini feda etmesi şart :smiley:

1 Beğeni

en dandik sağlayıcıda vermişler bonusu ama popok gamingde giripte oynanmaz

3 Beğeni

İp yalanı var boşuna üye olmayın

Ben 10k yaptım geri 7500 e düştü ben kendimş feda ediyorım bakıyım verecekmi :sweat_smile:

1 Beğeni

beklemedeyim :rofl::rofl::sweat_smile:

Dostum gelmiyecegini sende biliyorsun

Gelmiş bu arada para bilginize

1 Beğeni

5 saat önce üye olmuşsun buraya site adama ** :joy::joy:

2 Beğeni

Ne zamandır burdayım reis sırf mesaj yazmak için kayıt oldum sanada ispatlıcak deilim giren girsin girmeyen girmesin ne diyim

Çekim ödendi

arkadaşlar dolandırıcı diye başkık atanmış ama ödemelerini alanlarda olmuş borç para alıp yatıracağım çekim için güvenilir mi

Bununla diğer dolandırıcı firma farklı kanka muhtemelen diğeri sahtesi dikkat et.

2 Beğeni

bu orjinaldir umarım reisim borc alıcam millete yüz göz olmaya gerek yok o yüzden kesin mi diye bakıyorum sağolasın

Galyabet sponsorumuz olmuştur yatırım çekim sağlayabilirsiniz, her hangi bir durumda DM yolu ile bana ulaşabilirsiniz. Galyabet’in diğer sitelerde olduğu gibi sahte siteleri var sitemiz üzerinden giriş sağlamanızı ve üye olmaızı tavsiye ederim.

2 Beğeni

yatırım şartlı deneme bonusunun mantığı ne ben anlamıyorum biz siteyi test ediyoruz onlar bizimi test ediyorda bizden yatırım alıyor çok saçma

Yatırım 10 dk sürdü hesaba geçmesi ama çekim 2 dk da geldi

galyabet sponsormu beyler güvenilirmi 7500 yap 1000 yatır 2500 çek yaptım 2 dk de admin yatırım yapıyımmı

Bu yatirimli niye yatsiz aciyonuz basliklari ??