dostlar bu olayı merak ediyorum bir aralar sitelerde canlı destek bölümünde bize katılın gibi butonlar oluyordu artık hiç bir sitede yok nasıl işe giriyorlar bu insanlar? instada, tiktok gibi yerlerde müşteri hizmetleri anlarını paylaşanlar vs görüyorum ara sıra ama bilgi yok
aynen ya bende call center istiyordum ana nerden kayıt olup işe girmek icin basvuru yapcaz ya
Yıllardır merak ettiğim soru
bir kaç kez canlı desteğe de yazdım eleman arıyor musunuz diye dönüş olmadı. Bakalım bilen birileri çıkacak mı. İlla burada da torpil mi işletmek lazım işe girmek için ![]()
hocam biraz araştırdım bazı şirketler oluyormuş canlı destek firmaları bunlar ise sitelere elaman yolluyorlar aslında bir nebze aracıya aracılık yapıyorsun gibi bir şey bizzat seni galiba işe almıyorlar bende tam çözemedim garip bir şey
ama kimisi iyi parası var diyor kimisi yok diyor bundan 4-5 ay önce birisine telefon sattım kişi bilinen bir bet sitesinde canlı destek operatörü olduğunu söyledi telefonuda o iş için kullanıcakmış maaşı ortalama 35 civarı olduğunu beyan etti sigorta yok ama full time evdesin
Tanıdık aracılığıyla oluyor referans olması gerekiyor.
başkan beni alacak varmı bu işlere aracı olarak nolur ya evden para kazanmam lazım
Telegramda grupları var forex iş ilanları callcanter iş ilanları diye.
Bu tarz işlere hiç girme hocam kumar oynamak Türkiye de kabahat olarak değerlendirir lakin oynatmak hapis suçudur canlı destek veya call center olduğunda bu suça ortak olursun