Tarafbet eski ve yeni üyelere 300tl hediye

Sanada böyle dedimi ilk yazdiginda

Aynen bu cihazdan talep verilmiş gibi biseyler yazdi

TM eklenir ozaman bizede ya

ben kullanıcı adımı yazıp gönderdim 10 dakika içinde bakiyeye otomatik eklendi 300 lira

1 Beğeni

İyi kanka bakalım eklerse ceviririz 40x :joy:

40x zor gibi kanka şansın bol olsun​:joy:

1 Beğeni

Ben devamlı oyunuyirum o sitede pekte güvenilir 112000 TL 12 dakikada gönderdiler geçen ay canım sıkıldı 1000 TL atım 112000 yaptı Gates Mak 20TL artı birazdaha farma girdim 112000 çektim

5 senedirde uyeyim

Çok zor anca oyuna alıp biraz ödeme yapması lazım geçen 30x çevirdim çevrimi tamamladım ama para kalmadı kasada

1 Beğeni

Vallaha bazen canı sıkılıyor

Taraf öder kral aynen sağlam. Eklerler illaki

Veriyor oynicakdan sabah 6.9 arası oyna sonra bana yaz dediğim olucak ben hep o saten oynuyorum şuana kadarda kayıp yaşamadım o sate

1 Beğeni

Valla ben 7/24 oynuyom zaten gece çalıştığım için sabah çok oynuyorum

güvenilir yalan yok ödüyorda ama bazen şerefsizlik yapabiliyor yıllardır tek oynadığım siteydi zaten kumara yatırımı bırakma sebebim tarafbettir. senelerdir çapraz çekim yaparım bir gün para yatırdım 43K yaptım çapraz çekime ve diğer yöntemlere izin vermeyerek kasamı sıfırlattılar. sahte de değildi telegrama üyeyim sadece kendi kanalından linke giriyordum. desteğe soruyorum bizde çapraz,öyle şeyler yok diyerek geçiştirdiler ekran fotoğrafları herşeyimi gönderdim yıllara ait çok fotoğraf vardı kısaca dalga geçtiler diyebilirim bu sayede sitelere yatırımı bırakmış oldum onlar sayesinde sadece deneme kovalıyorum

Yapmaz öyle ya bende birkere yaşadım ama bu seferlik izin verildi dedi ve çektirdi 38 300 tlyi

Deneme bonusu kalmadık artık site niye hep yalan dolan siteler var

1 Beğeni

Taraf etle konuştun gün içerisinde otomitik eklenecek dedi

kanka bende yapmaz dedim zaten ne yüzbinler çekmişimdir buradan bu sitede 1 kere yaşadım böyle birşey kasayı sıfırlatınca yatırımı kestim en son 2025 şubatta uğradım buraya değişmişmidir bilmiyorum

Ben 5 yıldır bu sitede tüm 2023 yaptı bunu bana ve ozamanin parası çok guEk gelmisti

Bana hiç güvenilir gelmedi kral oraya kocaman canlı desteğe bağlanırken uygulamayı indir 500 nakit ödül diyor indiriyoruz yok böyle bir bonus diyor

1 Beğeni