Yatırım yap diyemem knk yatırımsız bonus bu neden istediler bilemem
Siteyi övmuyorum verdiği bonus işime geliyor yatırımsız ne yapalım almayalımmı varsa kanıtın aç konusunu knk dolandirici diye bosa niye tantana yapiyosunuz konuda anlamıyorum .
Zaten öyle bi dolandirıciligini gorursem kanitlariyla ilk ben paylasirim zaten
Kardeş sen bonusunu şimdi kullan. Sen bu siteye üye olmadan ben belki 5 yıl olmuştur üye olalı 250₺ vermeyen site. Siteyi övene kadar forumda ara gör. Şikayet var da başı çekiyordu şikayetler de. Merdivenaltı site işte. Ödeme aldın diye havalara girme yatırım yaparsın bi gün ansızın ban yersin o zaman görürüm seni. Unutma hangi site olursa olsun 1 üyeye yamuk yapıyorsa o siteden kaçacan.
Kanka haklı olabilirsin. benim ne gibi zararım oldu sana yok övuyosun felan diyorsunuz. Bonus var çekim yapanlarda var . Konusu açılmış ise git o konuya yaz o zaman derdini
Ban yersem eger zaten konuda açarım merak etme
Her çekim yapanada inanma. Farz edelim doğru 3 5 kişiye ödeme yaptığı zaman, herkese yapar anlamına da gelmez.
Bu sitelerin hepsi merdivenaltı unutma.
Öyle zaten aksini iddia eden yok
Sizin sorununuz knk parlıycak yer aramanız konunun benle ilgisi yok senij dolandirilmanla bile yatirimsiz bu yatirimli olsa ben yapmadan paylasmam zaten suanda aldim bonusu bi kez daha aktif .
Üye oldum denemeyi bile vermedi birden fazla hesabınız var diyor dümenci bunlar
Senden nasıl 1000tl yatırım istediler bonus yatırımsız alan arkadaşda var ben kaybettim alamadım yatırımlıysa hiç bulaşmayalım o zaman
Dün çekim verdim ama şimdi hiçbir bonus talep edemiyorum. canlı destek risk birimi inceledi 3 yatırım sonra açılacak diyor.
Benim üyeliğim vardı bu sitede ama 1 kuruş para yatırmadım dün kupon yaptım kazandım yatırımsız payurusa parami çektim gece 12den sonra bidaha aldim simdi kazanırsam bakalım yatirim isteyeceklermi
Deneme bonusu ile iyi kazandırdı Gates olympos 1000 oyununda 14 k bakiye verdi 200 TL satın alima. Çekimi de 1 dakikada odedi
Editör abimin zamaninda 32k parasına çöktü ben yatirmam şahsen allemm edip kullem edip birşey buluyorlar bu siteye önceden guvenird8m bu hareketten sonra daha hiç yatırım yapmadım bu siteye…
Nasi aldın 2 kere
Birincisini hafta bitmeden 12 den önce aldım kupon yaptım kazandım sonra payurusla yatirimsiz çektim parami sonra gece 12den sonra yeni haftaya girildiği için tekrar talep ettim tekrar verdiler aldim bu sefer kaybettim
Yatırdım 500 çekim verdim inş tokatlamaz:(
Ben çektim dün yatırım filan istemedi 6 dk da geldi